FAQS

No puc fer la reserva des de la pàgina web

Per poder fer la reserva, cal acceptar les Cookies. Si no ho havies fet, accepta-les i tornar a provar de fer la reserva.

Amb quanta antel·lació cal fer la reserva?

Es pot reservar fins i tot el mateix dia de la visita, sempre que quedin places disponibles.

És obligatori reservar?

Si, és obligatori. 

Per prevenir l’aglomeració de persones al medi natural, l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles, el de Sant Feliu de Pallerols i la Fundació Emys hem establert un sistema innovador de gestió online de l’aforament per regular l’accés als gorgs.

Per què és obligatori?

Aquesta mesura busca que les persones que vulgueu entrar en aquest espai ho feu amb totes les garanties. Per tant, no respectar la normativa d’usos i accés pot comportar sancions administratives.

A més la teva aportació va destinada a seguir mantenint aquest espai natural protegit i a fer accions per conservar-ne la biodiversitat.

On van destinats dels diners?

Els diners recaptats dels tiquets que estàs comprant van íntegrament destinats a cobrir el cos d'informadors ambientals i guardes rurals, a més de fer accions per a mantenir i conservar aquest Espai Natural Protegit.

Per a saber més del projecte i les accions que s’hi han realitzat pots consultar el projecte Medi Natural de les Planes d’Hostoles.

Com funciona el tiquet?

A partir d’ara s’accedirà als gorgs a través d’un tiquet de dia que atorga el dret d’accés a tots els espais.

Un cop feta la reserva rebràs un correu electrònic que et servirà de tiquet, amb un número de reserva. Aquest tiquet serà imprescindible per accedir a l’espai, ja que hi haurà un aforament limitat de 200 persones per dia.

D’aquesta manera, es garanteix l’accés als gorgs de la manera més segura possible per a totes les visitants, i alhora vetllar per la preservació de les gorgues de les Planes d’Hostoles i la fauna i flora que hi habita.

Està permès menjar a la zona dels gorgs?

A la zona dels gorgs no està permès dur menjar ni celebrar-hi àpats, només el menjar imprescindible si estem d’excursió, però està prohibit portar neveres i elements de pícnic.

Hi ha un espai habilitat per a fer els àpats que és la zona de pícnic.

Per a més informació sobre la normativa d’usos descarregueu-vos aquest tríptic.

Per quantes persones puc reservar?

Pots reservar per un màxim de 5 adults i 5 infants. Si vols reservar tiquets per un grup de més de 10 persones, contacta'ns al correu visites@espaiprotegitdelbrugent.cat.

Cal tenir en compte que els infants han d’anar sempre acompanyats de, com a mínim, un adult.

Si teniu més dubtes sobre les reserves de grups, si us plau contacteu a visites@espaiprotegitdelbrugent.cat.

És possible cancel·lar la reserva després de realitzar el pagament?

Un cop feta la compra del tiquet no es permeten devolucions, només es permetran canvis de data. Per a canvis de data i més informació envieu un correu electrònic a reserves@espaiprotegitdelbrugent.cat.

Puc canviar la data un cop feta la reserva?

Si, siempre que se haga 24h antes de la fecha de la reserva, o el mismo día por cambios en la meteorología.

Para cambios de fecha y más información podéis enviar un correo a reserves@espaiprotegitdelbrugent.cat o enviar un Whatsapp a +34 722 26 49 84

Un cop feta la reserva puc afegir a més persones?

Sempre que quedin places disponibles pots fer una nova reserva.

Es fan visites guiades?

Oferim un servei de visites guiades amb reserva prèvia. Si hi esteu interessats podeu contactar a visites@espaiprotegitdelbrugent.cat.

I què més puc fer per la zona?

Aquí us deixem diverses propostes d’activitats que podeu fer a les Planes d’Hostoles.

Per a més informació i altres activitats podeu anar a https://www.turismelesplanes.cat/ i http://www.santfeliudepallerols.cat/turisme/planol-turistic/