Des de l’estiu de 2020 s’accedeix als gorgs a través d’un tiquet de dia amb reserva prèvia que atorga el dret d’accés a tot l'Espai Natural Protegit del Brugent. 

Aquest tiquet és imprescindible per accedir-hi ja que hi ha un aforament limitat de 300 persones per dia a tot l’espai natural.

Recomanem als visitants que passin primer pel punt d'informació per a poder rebre informació sobre l'espai, la ruta i els seus valors naturals, així com de la normativa vigent.

D’aquesta manera, es garanteix l’accés als gorgs de la manera més segura possible per a totes les visitants, i alhora vetllem per la preservació de les gorgues del Brugent i la fauna i flora que hi habita.

Els diners recaptats de la venda de tiquets van íntegrament destinats a cobrir el cos d'informadors ambientals i guardes rurals, a més de fer accions de manteniment, neteja i conservació d’aquest Espai Natural Protegit.

Informa't de les visites guiades gratuites a l'Espai Protegit del Brugent.

 

 

Preu adult (major de 8 anys): 5€

Preu infant: Gratuït (cal incloure els infants en la reserva)

🕓  Horari d'informació:

     - Setmana Santa i del 23 de juny a l'11 de setembre:  cada dia de 10h a 14h i de 15h a 19h.

     - Des de Setmana Santa fins el 23 de juny i de l'11 de setembre a l'1 d'octubre: dissabte, diumenge y festius de 10h a 14h i de 15h a 19h.

📞  Per a més informació podeu trucar al +34 722 26 49 84

👪 Si sou un grup de més de 20 persones, cal que accediu a l'espai natural acompanyats d'un guia naturalista. Per organitzar la visita, contacta’ns al correu visita@espaiprotegitdelbrugent.cat.