Des de l’estiu de 2020 s’accedeix als gorgs a través d’un tiquet de dia amb reserva prèvia que atorga el dret d’accés a tot l'Espai Natural Protegit del Brugent. 

Aquest tiquet és imprescindible per accedir-hi ja que hi ha un aforament limitat de 300 persones per dia a tot l’espai natural.

Recomanem als visitants que passin primer pel punt d'informació per a poder rebre informació sobre l'espai, la ruta i els seus valors naturals, així com de la normativa vigent.

D’aquesta manera, es garanteix l’accés als gorgs de la manera més segura possible per a totes les visitants, i alhora vetllem per la preservació de les gorgues del Brugent i la fauna i flora que hi habita.

Els diners recaptats de la venda de tiquets van íntegrament destinats a cobrir el cos d'informadors ambientals i guardes rurals, a més de fer accions de manteniment, neteja i conservació d’aquest Espai Natural Protegit.

Informa't de les visites guiades gratuites a l'Espai Protegit del Brugent.

 

 

Preu per persones majors de 8 anys (incloses les de 8 anys): 5€

Preu per persones menors de 8 anys: Gratuït (cal incloure els infants en la reserva)

🕓  Horari d'informació:

     - Setmana Santa i del 24 de juny al 3 de setembre: cada dia de 10h a 18h.

     - De l'1 d'abril fins el 23 de juny i del 4 de setembre a l'1 d'octubre: dissabte, diumenge i festius de 10h a 18h.

📞  Per a més informació podeu trucar al +34 722 26 49 84 o contactar al mail info@espaiprotegitdelbrugent.cat

👪 Si sou un grup de més de 20 persones, cal que accediu a l'espai natural acompanyats d'un guia naturalista. Per organitzar la visita, contacta’ns al correu info@espaiprotegitdelbrugent.cat.

 

 

ATENCIÓNo s'admeten cancel·lacions ni devolucions dels tiquets. Per fer un canvi de data, cal avisar 48h abans de l'inici de l'activitat. Per més informació, podeu consultar les Condicions generals de compra.